luni, 3 mai 2010

Plimbare de 6 ore...


Ieri dimineata ne-am luptat cu niste acte si dupa ce am scapat de eleeee... am fugit repede la plimbare ca tare frumos mai era afara!

Si cum nu prea ai unde te plimba in orasul asta...am ajuns in gradina botanica!Este superba in aceasta perioada, merita vizitata...Sunt foarte multe feluri de lalele inflorite, tot felul de cul
ori si combinatii iti fura privirea!

Si ne-am plimbat...si iar ne-am plimbat...am dat papa la bebe la "iarba verde" (recunosc ca i-a prins bine, a mancat cel mai bine pentru ziua de ieri), ne-am pozat, iar ne-am plimbat...

Am ajuns si in parcul Copou(la tei) unde am avut intalnire cu Bursuc family! Din vorba in vorba timpul a zburat pur si simplu, soarele a apus, vantul adia usor si reciutz...dar n-am plecat acasa;)).

Am mers la o pizza, ca tare imi era dor, la Pizzeria Mamamia -> au o pizza foarte bunaaaa(mai ales aia de pui cu sos de ust
uroi)!
Apoi incet - incet am pornit spre casa...am ajuns la 20.50, am dat repede papa la Antonia si tati a pregatit mult asteptata baitza...iar la 21.40 Antonia noastra dormea butuc!


Trebuie sa recunosc ca micuta noastra s-a comportat exemplar in tot acest timp, a dormit, a papat, a gangurit, iar dormit...a scartzit putin la un moment dat dar i-a trecut repede, am anesteziat-o cu faimoasa si noua ei "tzoaca" (=suzeta).

Abia asteptam sa vina week-endul viitor!


5 comentarii:

  1. A crescut - e mare si frumoasa! Sa fie sanatoasa!

    Culege deja flori .. :P "uite mami, floricica asta-i pentru tine!"

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim Elena, ce mai trece timpul asta...nu-mi vine sa cred ca am intrat in luna a 5-a! Acum cand ma uit la bebei mai mici mi se pare ca a mea a fost asa mare dintotdeauna!

    RăspundețiȘtergere
  3. :D , doar admira florile ca ii dadea nenea amenda daca le culegea!

    RăspundețiȘtergere
  4. :))
    ce a trecut timpul - 5 luni ! oau chiar ca e mare :)
    ati inceput diversificarea ?

    RăspundețiȘtergere
  5. inca nu avem 5 luni, abia am intrat in luna a 5-a, deci avem 4 luni implinite!:D, inca nu am inceput diversificarea, credca pe la 6 luni o sa incepem! sa vedem ce zice pediatrul!

    RăspundețiȘtergere