joi, 20 mai 2010

...si bebe creste...


Au trecut deja 4 luni jumate de la venirea ei pe lume...Cu fiecare zi e mai smechera, descopera lucruri noi si se bucura de ele...ma trage de nas, de fata, de par, se tine de mine si se ridica pe fundulet, o tin de manute si sta pe picioruse si tare se mai bucura de aceste lucruri, ride si chiuieeee...

Mai nou, incepem diversificarea mancarii pentru ca in ultimile 3 zile ne-am cam certat cand venea vorba de mancare...a inceput sa fuga de san, ii este lene sa mai suga, nici de biberon nu-i place, il scoate cu limba afara...in schimb cu lingurita ar manca toata ziua, cand vede lingurita incepe a ride si umbla cu gurita dupa ea!


Asadar am inceput cu suculet de morcov, se stramba putin dar il papa bine apoi. Am observat ca ii plac acriturile: mar acru, caisa acra, gogosar murat si chiar lamaie, tare ii mai plac, le-ar inghiti pe loc daca ar putea!(si aici seamana cu tati ca mami e cu dulciurile)
.

Este o scumpa si o iubesc enorm de mult!!!

P.S. Au venit bunicii din Italia si se pare ca s-a obisnuit repede cu ei, ce-i drept o si alinta toata ziua!

Un comentariu:

  1. Foarte frumoasa poza. M-a destins putin micuta voastra. Sa dea Domnul sa fie sanatoasa si mereu la fel de voiasa ca in aceasta poza.

    Multa sanatate, Cretzu;)

    RăspundețiȘtergere